Korpslejr 2024

TROPSPEJDERNE
Kære tropspejdere
Vi glæder os helt vildt til at se jer på Næsbycenteret! Vi har allerede planlagt og fundet på nogle fede, sjove og spændende opgaver til jer. Så I kan godt glæde jer!
Ud over at I kan se frem til udfordringer og sjove aktiviteter som lejrsport, hike, orien­teringsløb og madlavning over bål. I kan se frem til en hel uge i spejderkammeraters ånd. Det er nemlig på en korpslejr, at man som tropspejdere har den største mulighed for at lære hinanden at kende på tværs af aldre, patruljer, troppe, endda landsdel. På korpslejr får man kammerater, venskaber og minder for livet.
Som I måske allerede ved, så skal vi se tilbage på den første store lejr som blev afholdt i Danmark, nemlig Verdensjamboreen i 1924. Herfra vil hele korpslejren drage inspira­tion og det er også tilfældet for den lejr som I skal være en del af  hos tropspejderne. Vi vil introducere jer for forskellige aktiviteter som man kunne støde på i 1924 og så må vi se, om I kan klare det på samme vis som den gang. Mon ikke I bliver overraskede over, hvordan man gjorde dengang?
Inden vi mødes på lejren, vil vi bede jer om at fremstille en vimpel til jeres patruljetelt. Tegning, eksempler og mål kan I se på næste side. Der kommer også en video ud til jer, hvor I kan se eksemplerne nærmere. Det er meget vigtigt, at I overholder målene, så vimplerne bliver samme størrelse på alle telte. Vi håber at I vil gøre jer umage og tænke nogle gode tanker. Det er tanken, at I skal kunne anvende jeres vimpel på f.eks. landspatruljeturneringen, på jeres egne sommerlejre eller patruljeture.
Derfor - alle tropsspejdere - skal I pakke jeres grejer og jeres gode humør til korpslejr 2024 på Næsbycenteret!
Vi ser frem til at se jer! Martin, John, Signe og Pernille

 

DEL PÅ: