Korpslejr 2024

Info brev maj

Kære Rovere
Så nærmer tiden sig for årets korpslejr, her er lidt praktisk information.
Hvert sjak eller enkeltperson må gerne medbringe følgende: (snak gerne på tværs af troppene)
-
 Almindeligt udstyr til overnatning. Vi forsøger at gøre lejren så autentisk som muligt i forhold til lejren i 1924, så medbring helst ikke telte i nylon, men brug bomuld eller lærred
 Grydesæt eller kogegrej til alle i sjakket. (Man kan også være alene, men prøv så at finde nogen fra en anden gruppe)
 Almindeligt værktøj til etablering af lejr
 Evt. et musikinstrument eller anden form for underholdning
 Godt humør og entusiasme


For at få et overblik over hvor meget vi skal købe ind til de enkelte workshops, vil vi være glade hvis I lige giver listen nedenfor et kig og derefter giver besked til mig om hvilke ting I kunne tænke jer at deltage i. Kald det en slags forhåndstilsagn. Vælg ikke mere end 4 emner per person.
 
Følgende værksteder planlægger vi at sætte op:
 Cykelbåre (skal bruges hos de andre grene)
 Vandcykel 
 Lav din egen sammenklappelige nedstryger
 Lav smukker af hesteskosøm
 Lav et sidde/liggeunderlag i uld på en pindvæv
 Lav en lejrbålssiddesele
 Lav dine egne lysestage
 Lav ost til hele Roverlejren
 Lav din egen rygsækramme
 Snit løs på snitteværkstedet


Send til Asbjørn enten på mail eller på sms. Man må gerne ringe hvis der er spørgsmål.  
Mail: asbjorn.t@hotmail.com            Telefon: 20 28 52 68
Med løftet tveje

 

ROVER’S CORNER
Er du rover og er du vant til altid, at lave noget for andre? Så kom på korpslejr 2024 og prøv hvad spejderlivet også kan! Roverlejren er stedet, hvor du kan udfolde dine egne færdigheder.
Korpslejren 2024 er stedetfor dig uansethvordan du griber spejderarbejdet an. Om du er nyi spejderregi eller erfaren spiller ingen rolle. Roverlejren er etover­flødighedshorn afværksteder. Om du vil lave noget til dine spejdere, stifindere, ulve, noget til hytten eller til dig selv - såer det stedet. Du kan arbejde alene eller sammen med andre, på den måde du har lyst til.
Hvad har vi på programmet? Byg en cykelambulance eller en vandcykel. Lav smykker afhesteskosøm ognaturmaterialer. Lav dit egetliggeunderlag, eller en siddepude. Fremstil ost. Byg din egen rygsækramme. Alt laves selvfølgelig i en klassisk spejderlejr vi selv bygger efter fineste pioneringsstandard. Ogpsst... vi har lejrens absolut bedste madplan!
Foropgave

Korpslejren byder også på en foropgave for rovere. I skal hver især lave jeres egen tveje, fortrinsvis i naturmaterialer. Den kan dekoreresefter ejerens eget ønske eller behov. Tænk over hvilken historie der skal knyttes til din tveje. Erden lavet afen træsort der betyder noget for dig? Er den fældet et specielt sted? Har du udsmykket den med dit særkende? Har du haftden med på eteventyr? Mulighederne er ubegrænsede!

 

 

DEL PÅ:

Infobrev Rovere maj