Korpslejr 2024

Frivillig til Korpslejr 2024

Når mange hundrede spejdere i alle aldre mødes i en hel uge, propfyldt med aktiviteter, er der virkelig mange praktiske opgaver som skal løses. Vi har derfor brug for en massse frivillige hjælpere i vores super seje hjælpe-team. Opgaverne er virkelig mange og varierede. Det kan f.eks være transport af udstyr, deltagelse på køkkenhold, indkøb, opsætning af telte, nedgravning af pæle eller at bygge noget som skal bruges på lejren. Der er altså nok at tage fat på, men bare rolig: du forventes ikke at have nogen spejder-færdigheder. Alt arbejdet med de unge spejdere skal de uniformerede spejderledere nok sørge for.

Du får en fed pakke
Ud over at du får en unik chance for at opleve stemningen på en stor spejderlejr helt tæt på, vil du opleve de unge mennesker i helt andre rammer end til hverdag. Derudover har vi gjort os umage for at samle en fed frivillig-pakke til vores seje hjælpere.
•    Spejdertørklæde: Tørklædet er en spejdertrops vigtigste kendetegn. Du vil få et tørklæde på fra den gruppe som du er tilknyttet, så alle kan se at du er en del af lejren.
•    Fed Korpslejr T-shirt: Specielt til denne lejr bliver der lavet en T-shirt til alle deltagerer. Den kan ikke købes for penge, man kan kun gøre sig fortjent til den - og selvfølgelig får du den som frivillig.
•    Broderet Korpslejr mærke: Vi får broderet et tykt og lækkert mærke med Korpslejrens flotte motiv på. Det er lige til at sy på din rygsæk, jakke, hat eller hvor du har lyst.
•    Bælteplade: Der bliver også lavet en flot metal bælteplade lige til at nitte i dit bælte.
•    Alle dagens måltider: Uden mad og drikke, duer den frivillige ikke, så selvfølgelig er du inviteret til den fælles spisning til alle måltider.


Overnatning
Du er meget velkommen til at medbringe dit eget telt og overnattte på ægte spejder-maner, der vil være et område af lejren specifikt til dette. Hvis ikke telt er din stil, er du velkommen til at skrive til os, så vil vi finde plads til dig i en sovesal.

Er dit barn på lejren?
Det er en kæmpe oplevelse at være på sommerlejr med sit barn, men der er nogle ting du skal være opmærksom på. På en spejderlejr er man nemlig ikke sit barns primære omsorgsperson.
Børnene spiser, sover og laver aktiviteter i deres spejdergrupper, hvor du som forældre ikke er med. Mit i sine arbejdsopgaver får man selvfølgelig et glimt af sit eget barn nu og da og kan følge lidt med i hvad det laver, men hele premissen er at barnet er på sommerlejr på egen hånd. Hvis et barn har brug for hjælp, skal dets spejderledere nok hjælpe dem og give dem den omsorg der er behov for. Du kan altså ikke fortælle dit barn, at det bare kan komme til at spise eller sove sammen med dig, hvis det har lyst.
En del af ånden i spejderarbejdet er jo at hjælpe alle børnene til at blive selvstændige og ansvarlige individer, og en vigtig del af den træning er at kunne tage på spejderlejr uden at være afhængige af hjælp fra deres forældre.

hvis der er spørgsmål kontakt
Lejrchef  Nicklas Borch  5048 8786  knob-@-knob.dk  

tilmelding som hjælper her..https://gulspejder.nemtilmeld.dk/71/

 

 

Korpslejr 2024 – tilmelding Køkkenhold.

Kære alle Forældre/bedsteforældre og andre der kunne have lyst.

Korpslejrene 2024 er lige om hjørnet.

Det er en kæmpe oplevelse at være med til at se alle de glade og mætte spejdere som vi bespiser.

Vi mangler folk på vores Køkkenhold

Der vil være overnatning indendørs, og fuld forplejning alle dage.

Håber der en masse der vil komme og hjælpe til så vi sammen får en fantastisk uge.

Er der nogen der skulle have spørgsmål, kan de rettes til:

 

Køkkenchef på lejren:

Michael Forsø Kragh Graff

kokken2024-@-gulspejder.dk

40848201

 

Tilmeld jer venligst begge steder!

 

Tilmelding via Facebook gruppen:

https://fb.me/e/5deaE0IMy

Samt tilmelding direkte til korpset via tilmelding:

https://gulspejder.nemtilmeld.dk/71/

 

 

 

DEL PÅ: